Új Cartier Crash & Négy új Baignoire női órák 2018-ra replika órák

A formájú óra (bármi, ami nem kerek) Cartier innováció, amely a kreatív örökség részét képezi, mint a párduci motívum, vagy maga a karóra - az első karóra, a Cartier Santos volt. négyzet. 2015-ben a márka újra megkezdte a formázott óráit, kezdve a Crash karóra platina vázlatos változatával, majd egy évvel később egy rózsaszín arany változatban.replika órák Tavaly felemelte a 2000-es évek elején megszűnt négyzet alakú Panthert, amely egy új mozgalommal és enyhén felújított karkötővel rendelkező teljes gyűjteményt vezetett be. Januárban a SIHH-ban a Cartier új modellel újra meglátogatja a Crash-ot, és négy új darabot mutat be a Baignoire sorozatban, többnyire ovális esetekben. Az új modellek a Libre gyűjtemény részét képezik. Az új Crash kivételével kvarcmozgásokat tartalmaz.

A Crash órát 1967-ben vezették be, melyet egy olyan kliens Baignoire Allongé órájának maradványai inspiráltak, amelyeket egy tüzes autóbalesetben lerohantak. Az óra az akkori népszerű művészi művészet értelmezése volt. Az 1990-es évek elején, 2013-ban ismét női kollekciónak tekintették. 2015-ben a Crash csontváz haute horlogerie státuszát kapták, egy nyitott munkás gyártási mozgalommal, amely a torzított eset alakjához illeszkedett.rolex replika Az új Crash Radieuse a Crash-ot a következő szintre emeli, látszólag gyűrött betétekkel és tárcsával, alig látható, római számokkal. A ház sárga arany, és a 8970 MC kézi kaliberrel rendelkezik. Ez egy számozott, korlátozott szám, 50 darab.

A Baignoire Débordante-t úgy tervezték, hogy az ovális tárcsa közepéből nyíló, nyitott aranyszínű tüskékkel rendelkezik. A szárak gyémántokkal és fekete spinellel vannak elöl és hátul, a spinellek pedig a felső és alsó végekre koncentrálódnak. Az óra, egy 50 darab korlátozott kiadású kvarcmozgás.

A Baignoire Infinie egy koncentrikus gyűrűből álló négyrétegű kompozíció, amely a középső tárcsáról sugároz. A gyűrűk véletlenszerűen a baguette gyémántokkal, fehér gyöngyházzal, fekete Tahitian gyöngyházzal és fekete spinellel vannak beállítva. Úgy tűnik, hogy a kör az oldalakról van levágva. A mozgás kvarc, és 20 darabra korlátozódik.

A Baignoire Étoilée egy ékszeres karóra, finom karkötővel, amely kicsi, kerek és négyszögletes vágott drágakövekből áll. A drágakövek felnagyított négyzet alakú formáját a keleti-nyugati ovális tok tárcsáján ismételjük meg,replika óra webáruház melyet a tetején lévő fehér gyémántok kettős sora és az alábbiakban egy fekete spinellek kettős sora határoz meg. A 18 k fehér arany karkötőt gyémántokkal és fekete spinellekkel állítják be. A mozdulat kvarc, és 15 darabra korlátozódik.

A Baignoire Interdite mindegyik Cartier aláírásának római számjegyeiről szól, amelyek a keleti-nyugati ovális tárcsát keresztezik. Fekete ADLC-vel vannak bevonva a fehér tárcsával való drámai kontraszthoz. A keret fehér gyémántokkal van ellátva. A mozdulat kvarc, és 50 darabra korlátozódik.

Természetesen ezek a Cartier korlátozott számú női darabjai, és ezek a felsőbb rétegek árai. A Crash Radieuse ára 40 700 dollár, a Baignoire Interdite 43 200 dollár,replika óra a Baignoire Débordante 82,500 dollár, a Baignoire Infinie 100 000 dollár, és végül a Cartier Baignoire Étoilée 209 000 dollár.