Cvstos Challenge Chrono II órák Hands-On rolex replika

A Cvstos egyike azoknak a svájci óratársaknak, amelyeket tudok, de még soha nem tudtam megismerni. A márka gyakran részt vett a Franck Muller-csoportban, de, ahogy én értem, különállóan, Sassoun Sirmakes úr független tulajdonában működik,replika órák vagy legalábbis önállóan működik. Ennek köszönhetően a márka leginkább tonneau-alakú alakja és a teljes csukló jelenléte hasonló sok Franck Muller legnépszerűbb termékéhez - bár sokkal modernebb hangulattal. Bizonyos módokon gyakran elutasítottam a Cvstos-t anélkül, hogy a márkának sok esélyt adtam volna, de az órák gyakorlati tapasztalatait látva sok olyan jó dolgot értem, amit csinálnak. Az árak nem őrültek (viszonylag beszélnek), és az általános minőség és a befejezés elég jó. Vessünk egy pillantást néhány órára a Challenge Chrono II kollekciójában.

Míg a Cvstos nem hoz létre saját mozdulatokat, a saját mozgalmak részeit gyártják házon belül. Antonio Terranova márkatervező szerető figyelmének és különlegességének köszönhetően sok exkluzív mozgást és speciális alkatrészt használnak. Az órák valóban az ő elképzelései, és fontos megjegyezni, hogy a Cvstos márkának van egy saját tervezője.rolex replika Meglepő módon sok ilyen divatbemutató márka (és még nagyobb is) számos külső kiszervezési segítségre támaszkodik. A belső tervezőnek köszönhetően nemcsak a teljes munka javul, hanem a tervezett konzisztencia, valamint a teljesebb tervek, amelyek az ügyet, a tárcsázást és a mozgást együtt alkotják.

A Cvstos Challenge Chrono II különböző formájú órái a Cvstos által gyártott időmérők nagy részét képezik. Meg kell jegyezni, hogy Terranova úr elsődleges inspirációja a hajóknak - ami egyénileg kedves -, de a Cvstos Challenge Chrono II órák számos területet ihletettek, többek között az autóipar és a motorkerékpár tervezés.

Ebben a cikkben néhány újabb Cvstos Challenge Chrono II órát tartok. A kollekció számos színben és anyagban, sőt változó tárcsázási formákban is megtalálható. A kétszínű Cvstos Challenge Chrono II Carbon Honolulu-val kezdem. Ez egy fekete és piros „mix” széndioxid-alakú tokban van,replika óra amely 41 mm széles és 53,7 mm magas (és 13,35 mm vastag). Egy szépen kiválasztott, kupolás AR-bevonatú zafírkristály befejezi az óra kanyargós alakját, míg a bonyolult bevágások és a vágások a modern megjelenést kínálják a klasszikus megjelenéshez.

Vízálló 100 méterre (szerencsére, és nem kevesebb), az eset titánrészeket használ a csavarokhoz és a koronához. A tok hátsó részén egy szép zafírkristály kiállító ablak található. Az óra belsejében a Cvstos 577 automatikus kronográf mozgása van.replika órák boltja Úgy gondolom, hogy a mozgalom alapszerkezete egy svájci Valjoux 7750, de nem tűnik úgy, hogy bármelyik alkatrész ETA, mivel ez egy nagyon hűvös és egyedi konstrukció. Funkcionálisan az 577-es mozgás tartalmazza az időt, a dátumot, a 12 órás kronográfot, valamint az erőforrás-indikátor üdvözlő hozzáadását is. Az utóbbi komplikáció hozzáadását véleményem szerint eléggé szépen integrálták a teljes tárcsázási elrendezésbe, így egy szép szimmetrikus megjelenés.

A 4 Hz-en (28 800 bph) üzemelő mozgás 42 órás teljesítménytartalékkal rendelkezik, és főként titánból vagy egy volfrám- vagy palládium tömegű rotorból áll (az órától függően). Továbbá szórakoztam a „technológia” kifejezés alkalmazása a forgórészen, amely úgy tűnik, hogy kitölti az extra helyet, de egy kicsit hamis.replika óra webáruház Összességében a mozgalom nagyon élesnek tűnik, és minden bizonnyal növeli az órák modern, csúcsminőségű érzetét.